reede, 9. aprill 2010

vaba päev

täna siis mul esimene vaba päev terve nädala jooksul..eestis vist tavaline esmaspäev aga siis on riiklik püha!

eile päev siis kõigepealt..nagu ikka kella 9ks tööle. Jube kiire päev oli, rahvast palju - vahepeal ei olnud enam vabu laudu (kuigi ligi 400 kohta kokku restoranis).
Meie tööpäev on siis nii et 9 jõuame sinna. Paneme siis saalsi kõik valmis inimeste tulekuks - lauad, toolid, joogiautomaadi, kandikud jne. siis 10.15 kusagil sööma juba ja 11.15 peab tagasi olema. siis veel kiire koosolek et anda ülevaade tulevast päevast - et palju inimesi pargis, mis kellast kellani park lahti, palju restorani inimesi on oodata jne. kell 11.30 tehakse siis uksed lahti ja peaaegu et kohe hakkavad ka inimesed tulema nii et algul on suhteliselt rahulik aga kuskil 12 ja peale seda on tegevust juba küllaga ja nii kella kolme-poole neljani välja. Kell 16 pannakse uksed kinni ja siis hakkab üldine koristamine. Üldiselt kell 17 oleme läinud:) siis vaja minna riideid vahetama ja ongi kõik.

eile jällegi kuulsime et mais on restoran lahti ainult nädalavahetustel ja riiklikel pühadel ja ülejäänud aja saadetakse meid teistesse restoranidesse laiali. seal kindlasti tööajad muutuvad ja võimalik et vaja töötada ka väga vara või siis väga hiljani.

Õhtul käisime Alberto juures õhtust söömas  - mina, Maria ja Arosa. pärast rääkisime veel tema korterikaaslase Viktoriga kes ka Hispaaniast või Venezuelast ja siis õhtul tuli veel üks korterikaaslane, kelle nime ei mäleta aga kes Portugalist. Tema on käinud Eestis ja Soomes ja talle väga meeldis. Ta rääkis isegi natuke vene keelt Mariaga :) kutsus meid teisipäeval õhtust sööma peale tööd :) Alberto mängib ka kitarri ja nii meie kõigi tungival palvel mängis ka meile natuke :)

täna siis kodus, vaja natuke koristada ja peale lõunat jalutama...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar