pühapäev, 25. aprill 2010

buffet à volonté & no hay mucha hente

jälle üks nädal möödas. aeg möödub kiiresti siin ja eriti veel siis kui tööl olles kella ei kanna. lähed 10 tööle, siis 11.30 tehakse uksed lahti ja rahvas hakkab tulema ja järgmine hetk pead juba sööma minema sest kell juba pool 1 või rohkem ja siis kell juba 3 ja hakkame osa kuumast ja külmast letist kinni panema. ja päev ongi läbi siis juba põhimõtteliselt sest jäävad ainult vähesed külalised ja saab hakata koristama.. ka eilne päev oli katlaselt vaikne, eriti laupäeva kohta.. hommikul valmistusime kiireks päevaks aga tegelikult oli veel palju rahulikum kui nädala sees..

tööl on väikesed muudatused. esiteks hinnad tõusid ja nüüd täiskasvanu 17.95 euri ja lapsed 8.95 euri buffet. suhteliselt kallis kuigi saab süüa kõike mida tahad ja ka joogid on à volonté aga samas saab 13 euri eest ka "korralikult" süüa.. teine muudatus see et kuna meid on liiga palju siis järgmisest nädalast peame minema tööle popcorni ja muud pudi-padi müüma. lisaks tuli meile veel üks soomlane tööle.

ma proovin järgmine nädal meie kostüümist siis ka ühe korraliku pildi teha sest kui me ringi käime sellega, siis kõik teavad et olema Pizza Planetist..olime Albaga söömas ja siis meiele öeldi et näe, Pizza planeti tüdrukud :) ja see pole mitte esimene kord...

hetkel naudin pühapäeva hommikut ja vaatan telekat..poole 1 ajal lähen Arosa ja Tuuliga Pariisi jalutama ja päikest võtma kui seda veel on..hetkel paistab küll veel päike aga lubab et peale lõunat võib ka veidi vihma sadada..ilmast veel niipalju et kolmapäevaks lubab 24 kraadi ja päikest :))


ilusat nädalavahetust!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar