teisipäev, 1. juuni 2010

hakkame keelt õppima

käisin täna Pariisis et viia dokumendid ülikooli..et saaks sügisest õpinguid jätkata mis Toulouses pooleli jäid aga kahjuks oli kõik kinni juba kui sinna jõudsin...see eest leidsin laheda(d) poe(d) kust saab igasuguseid raamatuid ja igast valdkonnast.. vene keele osa oli muidugi kõige lahedam sest pole enne siin nii suurt valikut vene kirjandust ja sõnaraamatuid jmt leidnud.. üle poole tunni vist seisin seal kahe suure riiuli ees ja valisin (lõpuks leidsin ka endale midagi muidugi :))..

peale selle käsime eile Tuuliga väljas..kuna meil mõlemal oli eile ja täna vaba päev siis mõtlesime et võiks midagi lahedat teha. otsustasime siis minna Pariisi sellisesse baari  nagu Latin Corner kus õhtuti alates kella 9st teenindavad ainult mehed aluspesus ;) peab mainima et väga kena vaatepilt oli :) peale selle sai sealt igast huvitava nimega kokteile (Sex on the Beach, French Kiss, jne) ja tantsida (muusika valik on ka muidu lihtsalt super). ainuke väike miinus asja juures on hind kuid ega Pariisis ei saagi alla 10 euri loota kokteili eest...

eelmine nädal ostsin endale uue telefoni koos prantsuse numbriga..tellisin interneti teel ja kätte sain kaks päeva hiljem kohalikust esindusest kus keegi muidugi ei suvatsenud öelda et nüüd peab veel 72 tundi ootama et saaks numbri aktiveerida..nii et lootus on et homme siis toimib asi ja saan kasutama hakata telefoni ja nr.. veelkord kõigile infoks et kui teil on olemas tavatelefon kodus ja tahate rääkida siis andke teada ja ma saan teile helistada :)

homsest on plaan ka võimaluse korral jooksmas hakata käima..kuigi saame oma trenni ka tööl olles suht kätte oleks siiski vaja natuke midagi veel teha..vahel vaja õhtuti rongi pealt bussi peale joosta 100-200 meetrit ja võtab kopsu nii kokku nagu oleks vana suitsetaja..ähi ja puhi bussi juurde jõudes :))

vot need ongi viimased uudised siit..kirjutage-joonistage ikka!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar