esmaspäev, 29. märts 2010

day 1

Kohal!!!!

mingi ime läbi olengi siin. istun oma uues kodus oma uues toas oma uue voodi peal :)
siin siis väike ülevaade oma tänasest seiklustest...

peale selle et eile õhtul ei saanud kuidagi magama jääda tuli juba kell 4 üles ärgata :/ lennujaama jõudes ja check-in-s selgus et ikka kohver liiga raske..õnneks 22 kiloga lasti mind läbi..lennud läksid ilusti (ei lõpetand kusagil järves ega meres :)) Pariisis "tabas mind suur üllatus" - kohvrit pole. õnneks lubasid ise ära tuua mulle ja nii asusin siis Disneylandi poole teele.. rongisõit võttiski kuskil tunni ja kohale jõudes oli taevas täitsa pilvitu ja päike säras väga mõnusalt ja kevadiselt. Sooja ei teagi palju võis päeval olla aga 15 tuli vist ikka ära :)) väga mõnus oli ilma suure kohvrita sõita, palju kergem ja nüüd õhtul sain juba kohvri kätte ka :)

paberid korda aetud sõidutati meid meie elukohta kus jagati meid korteritesse. Mina olen korteris sakslannaga (temaga olen ka ühes toas) siis veel poolakas ja itaallanna (keda veel kohand pole). Korterid ise on väga ruumikad - kõigepealt suur ühine elutuba koos kööginurgaga (kõik vajalik olemas) ja siis kahe peale on meil tuba ja vannituba ning suur kapp (isegi kodus pole nii palju ruumi kapis :)

täna rohkem polegi toimunud. sai ilusti sisse seatud ennast ja nüüd ootab homset päeva mil õige action hakkab :) 8.45 vaja seal kohal olla ja siis algab esimene koolituspäev...

à bientôt 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar